miercuri, 10 iunie 2009

EBA riscă batalion disciplinar



Pe 3 iunie, în timpul campaniei la Cluj Napoca, Elena Băsescu a purtat uniforma forţelor terestre ale Armatei Române. Jurnaliştii de la Click spun că Elena Băsescu riscă, conform art.241 din Codul Penal, între trei luni şi doi ani de închisoare sau amendă.
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Naţionale, maior Costi Spînu, a declarat pentru Click că uniforma arată la fel ca cea purtată de militarii români în teatrele de operaţiuni din Irak şi Afganistan.
Poliţia din Cluj Napoca s-a autosesizat şi a deschis o anchetă.
Nu avem nicio îndoială că la final EBA va fi scoasă basma curată. Se vor găsi destui slugoi prezidenţiali care să-i justifice gestul şi să-l considere o simplă rătăcire.
Vezi, EBA, ce se întâmplă dacă te tăvăleşti prea mult prin iarba la liber? Iţi pierzi minţile. Şi nu prea aveai de unde pierde.
EBA nu va păţi nimic. În toată campania electorală a purtat ilegal inteligenţa altora şi nu a fost sancţionată. Din contră, a fost ajutată să ajungă europarlamentar.
Ca pedeapsă, să fie obligată să se îmbrace în uniformă, doar în tunica de vară şi să fie astfel trimisă în prima linie în Afganistan vreo lună. Ar fi o nebunie în rândul talibanilor, cunoscuţi ca mari iubitori de capre.

Niciun comentariu:

ROMANE, FII MAI NEAMT!