miercuri, 11 noiembrie 2009

Băsescu, omul care aduce ploaia la comanda... foc cu foc

Dacă spune preşedintele că plouă, noi, ce să facem? Să ne facem că plouă, sau să deschidem umbrela? Şi dacă totuşi nu vrem să stăm în "ploaia" comandată de Traian Băsescu, ce să facem, să deschidem un nou canal? Unii s-au adaptat situaţiei, au acceptat realitatea cosmetizată de Băsescu. Eu nu vreau să deschid umbrela când vrea Băsescu. De ce nu se face el ministrul Ploilor, să le aranjeze pe toate?

2 comentarii:

Anonim spunea...

ziua buna! Da' de fenomenul aista ce sa mai zicem?
INTERVIUL LUI BASESCU ACORDAT RADIO EREVAN



Reporter: Domnule presedinte, cum comentati intentia PSD de a initia procedura de suspendare din functia pe care o detineti?

Basescu: Este evident faptul ca batrinul edec comunist Iliescu, manipulandu-l pe Prostanac si impreuna cu motanul securist Felix, petroliberalul Tariceanu, mogulul Patriciu si grupurile ticalosite de interese, vor sa cheme minerii la Bucuresti, sa dea o lovitura de stat, sa reinstaureze comunismul si sa-l numeasca pe Iliescu pe viata, urmand exemplele lui Mao-Tze-Dun, Stalin, Fidel Castro si Mathusalem.

R: Mathusalem?

B: Pai, da! Ganditi-va la Comuna Primitiva, si atunci era comunism, nu?

R: Ce parere aveti despre cei doi romani arestati de americani in Irak?

B: Dupa cum va spuneam, Iliescu, batrinul edec comunist, manipulandu-l pe Prostanac si impreuna cu motanul securist Felix, petroliberalul Tariceanu, mogulul Patriciu si grupurile ticalosite de interese au trimis in Irak doi mineri deghizati in scopul compromiterii mele.

R: Care este opinia dvs. fata de refuzul Moldovei de a primi ajutor de la Romania pe calea integrarii europene, dupa tot ce ati facut dvs.pentru republica sora?

B: Este clar faptul ca batrinul edec comunist Iliescu, manipulandu-l pe Prostanac si impreuna cu motanul securist Felix, petroliberalul Tariceanu , mogulul Patriciu, grupurile ticalosite de interese si hoardele de mineri s-au inteles cu comunistul Voronin in scopul discreditarii mele.

R: Domnule presedinte, ce aveti de spus despre situatia, mai mult decit de stanjenitoare, generata de initiativa ambasadorului nostru din Italia?

B: Nu a fost nicio initiativa. Batrinul edec comunist Iliescu, manipulandu-l pe Prostanac si impreuna cu motanul securist Felix, cu petroliberalul Tariceanu, mogulul Patriciu, grupurile ticalosite de interese si hoardele de mineri l-au platit pe ambasador in scopul debarcarii mele.

R: Domnule presedinte, trebuie sa incheiem deoarece afara a inceput sa ploua.

B: Pai normal. Din cauza batrinului edec comunist Iliescu, care manipulindu-l pe Prostanac si impreuna cu…..

Suna cunoscut, n’asa???!!!
sa fii iubit
marcus

Metaxa spunea...

:) :)
Nu stiu cum suna, din cauza batranului edec comunist Iliescu.
:)
Zici ca ploua? Unde? Afara? Ei, ce frumos o sa ne sune acest AFARA, ca daca iese din nou Basescu, multi dintre noi vom fi invitati INAUNTRU, mai la racoare.

ROMANE, FII MAI NEAMT!