sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Traian Băsescu, atacuri josnice

In confruntarea directă şi televizată de la Cluj, Traian Băsescu vs Crin Antonescu, primul facut câteva tremiteri josnice la un moment greu din viaţa lui Antonescu, sinuciderea soţiei acestuia.
Soţia lui Crin Antonescu nu a mai îndurat durerile provicate de un cancer avansat şi a decis să se arunce de la etaj.
Atacul sub centură a lui Băsescu este incalificabil. Numai cine nu a trecut prin iadul citostaticelor şi nu are Dumnezeu poate fi atât de cinic. Sunt momente când sinuciderea îţi face cu ochiul. In momentul când afli că nu mai ai nicio şansă, mulţi se logodesc cu Sinuciderea.
Până aici a decăzut omul de la Cotroceni cu atacurile. Ne-a demonstrat că este un veritabil cancer al democraţiei. În aceste condiţii, tumoarea trebuie extirpată la 6 decembrie, dacă vrem să acordăm copiilor noştri şansa să trăiască într-o ţară normală. O dată cu Traian Băsescu trebuie eliminaţi din politică şi ciracii lui, cei care-i alimentează orgoliul nemăsurat.

8 comentarii:

Paul-Sorin Tiţa spunea...

Era de aşteptat ca Traian Băsescu să recurgă la astfel de metode abjecte. Chiar l-am întrebat pe un PD-L-ist la începutul campaniei când o vor scoate şi pe asta cu prima soţie a lui Crin. S-a supărat că îi credeam în stare de aşa ceva.

Metaxa spunea...

La ce te poti astepta de la cineva fara Dumnezeu? Cand Dumnezeu vrea sa-l piarda pe om, mai intai ii ia mintile.

Anonim spunea...

am vazut cu totii respectivul moment si n-a spus nimic de sotia lui Crin, Basescu s-a referit la propria nevasta/ familie,chiar daca domn FLOARE asta si-a dorit ... Baselu nu s-a prins in hora ipocriziei !

Maryyy spunea...

hai la scandal ... doar asta se vinde acum de catre jurnalisti , mizeria ...

Maryyy spunea...

"Traian Băsescu: Domnule Antonescu, cred că greşiţi în abordarea dumneavoastră, cel puţin în ceea ce mă priveşte, şi, decenţă ar trebui să vă spună că un bărbat, care are trei femei în casă, le respectă. Un bărbat, căruia nu i s-a întâmplat nici un incident dramatic, în care să-şi lase soţia singură, şi să ajungă în situaţii dificile. Vreau să vă corectaţi imediat şi să cereţi scuze pentru ce aţi spus. Pentru mine, femeia este mult mai importantă – orice femeie – decât dumneavoastră…"
Unde apare atacurile josnice legate de sotia domnului Crin? NICIUNDE! Basescu vb de familia dlui , desi domn Crin isi dorea sa faca un pas gresit si sa atace :P,nu i-a iesit

Metaxa spunea...

Maryyz. Ar fi bine pentru toata lumea sa ai tu dreptate nu eu.
Pana una alta, ramane cum am stabilit. Ne vindecam de cancerul democratiei in 6 decembrie extirpandu-l pe Basescu. Ca sa-i oferim prilejul sa stea mai mult langa FEMEIA lui, nu a altuia.

Anonim spunea...

ESTE IMPOSIBIL CA BASELU (BASECU, BASEA S.A.) SA SE FI REFERIT LA FEMEILE DIN FAMILIA LUI. DACA ISI RESPECTA FAMILIA, CE CAUTA PUPAZA BLONDA(PUPAZA E DESTUL NU SPUN MAI MULT) LA CLUJ ? DE CE N-A MAI DUS-O CU EL IN PALATUL PARLAMENTULUI LA CONFRUNTAREA CELOR TREI CANDIDATI. PENTRU CA L-A FACUT SA PIARDA ALEGERILE. E CLAR CA LE-A PIERDUT, NU-I ASA ? DESPRE EA SI DESPRE COCOSII EI (CEL DE CONVENIENTA SI CEILALTI DIN AFARA DOMICILIULUI) S-A SCRIS DESTUL. DESCHIDETI-VA OCHII SI MINTEA. ROMANIA E UN LOC FRUMOS, DE CARE DUMNEZEU N-A UITAT. NU UN BORDEL. SI NICI COTROCENIUL SI ALE SPATII PUBLICE, IN CARE SE HOTARASTE SOARTA NOASTRA A ROMANILOR NU SUNT BORDELURI. cEL CARE VA PLANGE IN 7 DECEMBRIE A.C. VA FI BATRANUL PIRAT, NU NOI, CHIAR DACA PE ANTONESCU L-AU ELIMINAT DIN CURSA, ASA CUM AU FACUT-O.
ATAT SI SA NE REAUZIM SI SA NE REVEDEM, DUPA 6, SCAPATI DE JAGARDELE (AM PRELAT CUVANTUL DE LA O MARE JURNALISTA, EU NU-L CUNOSTEAM)
SECI JAGARDELE NI CIRACI, E MAI PLASTIC SI MAI ADEVARAT. MARIA S.(TIMISOARA)
SI IN TOT CE SPUN SUNT RETINUTA, AS PUTEA SA-MI DAU DRUMUL SI SA FOLOSESC CUVINTE MULT MAI DRASTICE.
NU O VOI FACE, PENTRU CA NU VREAU SA FIU CA EI (CA MIZERABILII)
E CLAR, NU-I ASA ?

Anonim spunea...

ESTE IMPOSIBIL CA BASELU (BASECU, BASEA S.A.) SA SE FI REFERIT LA FEMEILE DIN FAMILIA LUI. DACA ISI RESPECTA FAMILIA, CE CAUTA PUPAZA BLONDA(PUPAZA E DESTUL NU SPUN MAI MULT) LA CLUJ ? DE CE N-A MAI DUS-O CU EL IN PALATUL PARLAMENTULUI LA CONFRUNTAREA CELOR TREI CANDIDATI ? PENTRU CA L-A FACUT SA PIARDA ALEGERILE. E CLAR CA LE-A PIERDUT, NU-I ASA ? DESPRE EA SI DESPRE COCOSII EI (CEL DE CONVENIENTA SI CEILALTI DIN AFARA DOMICILIULUI) S-A SCRIS DESTUL. DESCHIDETI-VA OCHII SI MINTEA.
ROMANIA E UN LOC FRUMOS, DE CARE DUMNEZEU N-A UITAT. NU UN BORDEL. SI NICI COTROCENIUL SI ALE SPATII PUBLICE, IN CARE SE HOTARASTE SOARTA NOASTRA A ROMANILOR NU SUNT BORDELURI. CEL CARE VA PLANGE IN 7 DECEMBRIE A.C. VA FI BATRANUL PIRAT, NU NOI, CHIAR DACA PE ANTONESCU L-AU ELIMINAT DIN CURSA, ASA CUM AU FACUT-O.
SI IN TOT CE SPUN SUNT RETINUTA, AS PUTEA SA-MI DAU DRUMUL SI SA FOLOSESC CUVINTE MULT MAI DRASTICE.
NU O VOI FACE, PENTRU CA NU VREAU SA FIU CA EI (CA MIZERABILII)
Maria S.Timisoara)

ROMANE, FII MAI NEAMT!