joi, 7 octombrie 2010

Cinci pentru infern


Curtea Constituţională a României a vidanjat hoţii protocalii care au promovat o lege prin fraudă, scoţându-i dintr-un mare căcat în care singuri au intrat.

----------------------------------------------------------------------------
Cinci din cei nouă judecători de la Curtea Constituţională a României au considerat legea pensiilor, votată în Camera Deputaţilor, cameră decizională, prin fraudă de mari proporţii, dovedită, ca fiind în perfect acord cu Constituţia României. Prin votul lor cei 5 super-judecători i-au scos din căcat pe Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, şi pe Sever Voinescu-Cotoi, secretarul de şedinţă, însărcinat cu numărarea voturilor.
De asemenea, decizia CCR îi dă posibilitatea lui Traian Băsescu să promulge nestingherit o lege votată prin fraudă, contestată de toată suflarea românească, mai puţin de pedelişti. Probabilitatea ca această lege să nu fie promulgată de Băsescu este aproape zero. Dacă nu ar promulga legea ar trebui să recunoască implicit că are în fruntea Camerei Deputaţilor o impostoare. Ceea ce nu-i convine, desigur.
Dacă va promulga legea va recunoşte implicit că Roberta Anastase şi judecătorii de la Curtea Constituţională (cei 5 care au fost pentru) au executat la fix indicaţiile primite. Realitatea tinde să confirme această ipoteză.
Ioan Predescu, judecătorul care a înclinat balanţa la 5-4 pentru a derclarat presei că nu are cui să dea socoteală pentru votul său.
UPDATE:
TRAIAN BĂSESCU va retrimite legea spre examinare în Parlament, dar nu pentru că s-a votat fraudulos ci pentru că: "Sunt un susţinător fără rezerve al egalităţii de şanse dintre femei şi bărbaţi, dar şi al egalităţii de tratament nu pot să nu analizez realităţile socio-economice, şi să constat că femeile au o situaţie mult mai grea decât bărbaţii", a spus, astăzi, Băsescu, cerând parlamentului să reducă vârsta de pensionare pentru femei la 63 de ani.
În urmă cu peste două săptămâni, în discursul din parlament, Traian Băsescu se declara un susţinător al egalizării vârstei de pensionare. "Măsura de creştere progresivă până în 2030 a vârstei de pensionare, până la 65 de ani, precum şi egalizarea acesteia la femei şi bărbaţi, este necesară, având în vedere tendinţele demografice îngrijorătoare, din România şi nu numai, inclusiv în Uniunea Europeană", declara şeful statului în plenul Camerelor reunite, în faţa senatorilor şi deputaţilor.

Niciun comentariu:

ROMANE, FII MAI NEAMT!