luni, 1 martie 2010

Galeria Inimilor


Sunt vreo câţiva, i-am găsit şi pe blogosferă, care strâmbă din nas de câte ori aud de Giurgiu. Băi, totul le pute. Hai că pe ăia care nu sunt giurgiuveni aş putea să-i înţeleg pe deplin. Pe giurgiuveni nu-i înţeleg de ce le face maxima plăcere să spună că nimic bun nu se găseşte la Giurgiu. Când îi vezi cum strâmbă din nas îţi vine să le muşti glanda.
Comentarii referitoare la Galeria Inimilor din Giurgiu după partida Farul – Dunărea. Comentariile au fost postate pe blogul http://www.liga2.ro. Comentariile au fost postate aici.

Shpanu,
Felicitari si suporterilor veniti in numar mare de la Giurgiu... o galerie frumoasa si Fair-Play ... doar ca ne-au umflat capu cu tobele alea ) Oricum bravo lor ca se duc cu echipa peste tot ...

coco
AI DREPTATE FELICITARI CELOR DE LA GIURGIU.

Grasu XXL
... felicitari celor de la Giurgiu ... au venit si-au sustinut echipa timp de 90 de minute, nu au adresat injurii celeilalte galerii, si ati vazut cati erau ? cam 50 de oameni.... asta pentru ca acolo nu se ia nimeni la bataie ...

t2,
Galeria Dunarii mi s`a parut mai activa decat a noastra.Felicitari galeriei de la tribuna pentru coregrafia facuta si va urez LA MULTI ANI si tot inainte.

madalin89,
... trebuie sa fim pe stadion alaturi de ei sa ii incurajam ... m'am simtit aiurea cand am vazut galeria celor de la Giurgiu iar noi nu avem 2 galery de 30 de persoane fieare maxim care bubuiau petarde a fost si normal sa ii evacueza ..

FARUL SUNTEM NOI,
UN GRUP DE SUPORTERII DE LA GIURGIU(in jur de 50 persoane care s-au prezentat binisor si au cantat mai mult decat GALERIA NOASTRA

Romario de la Suceava
Am fost la meci.. in galeria celor de la FARU' (galerie de divizia A) dupa mine au fost foarte slabi, cei de la DUNAREA' au aratat ca sunt o echipa mica cu ambitii mari.. oricum a mirosit a tort de la inceput.. Felicitari galeriei de la Dunarea Giurgiu, niste adevarati ultrasi !



Niciun comentariu:

ROMANE, FII MAI NEAMT!