vineri, 4 septembrie 2009

Crin şi Duda

Prezent la Giurgiu pentru o "întâlnire" ca între liberali, cu alte cuvinte o vizită fără tentă electorală, Crin Antonescu a fost rugat sa comenteze în câteva cuvinte retragerea Principelul Radu.
"Îmi pare rău că s-a retras. De ce s-a mai înscris? Pe de altă parte îmi pare rău că s-a retras şi pentru faptul că avea un altfel de discurs, o altă atitudine. Retragerea mă poate avantaja. În mod natural electoratul Principelui Radu ar trebui să se îndrepte către mine pentru că este de dreapta. Dar nu putem şti cu certitudine dacă cele 5 procente se vor regăsi în voturile primite de mine. Nici socilologii nu se pot pronunţa în mod cert.".
De asemenea, eventuala intrare în cursă a lui Sorin Oprescu poate fi şi acest lucru un avantaj, a precizat Antonescu. Toţi cei trei candidaţi (Oprescu, Geoană, Băsescu) sunt de stânga. (Antonescu l-a inclus aici şi pe Băsescu, deoarece discursul acestuia a fost catalogat ca fiind unul populist). Aşadar, a concluzionat prezidenţiabilul, pe dreapta sunt acum singurul şi asta mă avantajează. Dar, a ţinut să puncteze liderul PNL, în acest moment niciun calcul nu este sigur.

Niciun comentariu:

ROMANE, FII MAI NEAMT!