duminică, 17 mai 2009

Majorete "folcloriste" pentru un Pinalty

Echipa de fotbal a lui Pinalty, fost "Ti fac io pi tini", fost Gheorghe Ştefan, primarul municipiului Piatra Neamţ, prieten bun cu primarul Lucian Iliescu din Giurgiu, de pe vremea când liberalizau împreună prin codrii aceleaşi formaţiuni politice, şi-a împins formaţia în Liga I.
Victoria din deplasarea de la Giurgiu i-a asigurat pinalty-ului revenirea în prima ligă. Nemţenii au câştigat cu 2-0. Puţinii giurgiuveni veniţi la stadion l-au primit pe prietenul Pinalty cu trompetişti şi trombonişti, majorete şi bannere ce aminteau de PNL şi Marian Cozma. În final cei câţiva giurgiuveni din galerie, care fluturau bannerul cu "Pentru Noi Luptaţi", au scandat numele lui Crin Antonescu şi Lucian Iliescu.
Gurile rele, care de multe ori adevăr grăiesc, vorbeau ceva de 1000 de RON pe cap de fotbalist giurgiuvean. De altfel, se zvoneşte ca victoria giurgiuvenilor la Dinamo II nu a fost întâmplătoare. Giurgiuvenii au dat meciul la CSM Ploieşti, ploieştenii au aranjat la dinamovişti să câştige giurgiuvenii, care, la rândul lor au aranjat de aşa manieră încât nemţenii să nu aibă probleme la Giurgiu. Ba, din contră, au fost primiţi cu mare fast, de parcă s-ar fi întors luptătorii lui Mihai Viteazu de la Călugăreni.

Niciun comentariu:

ROMANE, FII MAI NEAMT!