sâmbătă, 10 octombrie 2009

Băsescu va avea sprijin regal


Regele rromilor, Florin Cioabă, a afirmat că îl va sprijini pe Traian Basescu să revină la Cotroceni, pentru că este, trăi-ţi-ar familia, cel mai mişto dintre toţi gagii care candidează. Regele Internaţional a declarat pentru reporterii Columnei lui Traian că a decis să voteze cu Băsescu pentru că acesta a promis că face urne din arama la oraşe şi din tabla galvanizata la sate. În mod special pentru ţigani nomazi se vor amplasa la toate intersecţiile urne cu alambic. La rândul său, Cioabă a jurat pe portocaliu că se vor fura voturile cu urne cu tot.
În plus, în secţii supuşii regelui vor avea dreptul să se ţigănească pentru orice vot în plus. Ţiganii fără buletine de identitate vor avea dreptul să voteze folosindu-se de ghioc (femeile) şi ghiuluri (bărbaţii). Copiii sub 18 ani vor avea dreptul să se căsătorească în secţia de vot, cu binecuvântarea preşedintelui secţiei.
Întrebat de reporterii noştri dacă este dispus să abdice în favoarea lui Băsescu dacă acesta nu obţine un al doilea mandat, Regele Cioabă a avut o replică genială: Hai sictir, mooo!

Niciun comentariu:

ROMANE, FII MAI NEAMT!