joi, 1 octombrie 2009

Blaga şi-a început mandatul cu o glumă

Scris de sictireli pe 10/01/2009

Vasile Blaga: ”Vreau să vă spun încă de pe acum că nu numai că nu o să fiu şeful de campanie al preşedintelui Traian Băsescu, dacă va candida, dar nu o să fac parte deloc nici măcar din echipa de campanie a partidului”, a declarat noul ministru de Interne, stârnindu-ne zâmbete. Cine are timp să-l creadă? Norocul lui că nu l-a auzit Băsescu, aflat la horă la Cluj, că altfel îl “remania” la “sugestia” lui Boc.

Ministrul interimar al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a declarat, joi 01 oct 2009, că nu va schimba niciuna dintre hotărârile de guvern propuse de MAI referitoare la alegerile prezidenţiale şi că-şi doreşte o creştere a încrederii, din nou, în comanda ministerului (Încă o glumă bună).

Dar, cea mai tare declaraţie abia acum urmează. ”Discutăm de, poate, după părerea mea, cea mai bine pusă la punct construcţie instituţională din România. Oamenii trebuie să-şi recapete încrederea în cei care-i conduc”.

Noul ministru de Interne nu a avut, măcar minima inspiraţie, să facă asemenea declaraţii greu de luat în serios, în altă zi, nu într-o zi în care suntem cu toţii conectaţi la meciurile de fotbal din grupele Europa League. Meciuri cu mult mai importante pentru ţară decât vrăjelile politicienilor.

Domn’ Blaga, lasă-ne, nene, să murim de moarte bună, eventual de bătrâneţe. Oferă-ne această şansă. Nu ne mai gâdila, că ne omori cu zile.

Un comentariu:

stan spunea...

ce bou . sa ne recapatam increderea in stapani . pana nu ne dam singuri legi si nu mai platim ca boii taxe vom si suntem niste sclavi . ca in roma antica stapanii inca simulau formule democratice ( senat , consuli etc ) si regele nu-si spunea rege ci caesar sau augustus. la noi ei cica ne repezinta ( adica ne dau legi si ne iau banii pe taxe ,accize , autorizatii , amenzi bla bla bla ). pana si rahatu de ceausescu nu-si spunea dictator ,ci era ales de popor cu 90 % din voturi .

ROMANE, FII MAI NEAMT!