joi, 29 octombrie 2009

La Craiova a fost evaporată o legendă

O ştire de senzaţie a făcut înconjurul mapamondului, preluată de toate agenţiile de ştiri. Asupra preşedintelui Traian Băsescu a avut loc o tentaivă de omor.
Aflat în vizită de campanie electorală în Craiova, în timp ce-şi făcea obişnuita baie de mulţime, de preşedinte s-a apropiat un puşti având în mână un pistol, marca H2O, cu repetiţie. Profitând de o clipă de neatenţie a gărzii de corp, copilul s-a îndreptat către preşedintele Băsescu, ţintindu-l cu arma.
Speriati, agenţii au sărit imediat să îl apere pe preşedinte şi să dezarmeze copilul, însă imediat şi-au dat seama că era vorba despre un pistol de jucarie. Copilul a primit, drept pedeapsă, câteva castane în cap din partea SPP-istilor, afirmă jurnaliştii de la cotidianul Adevărul.
Sursele noastre de informaţii, infiltrate printre sepepişti, ne-au sifonat faptul că SPP-iştii l-au reţinut pe puşti, l-au amprentat şi supus unui scurt, riguros şi dur interogatoriu. Astfel s-a aflat că micuţul terorist nu este urmaş al lui Traian. Se numeşte Decebal şi este fiul lui Scorilo.
Alte surse, la fel de bine informate, ne-au dezvălut faptul că micuţul nu este Decebal, este Lee Harvey Oswald, când era mic, făcându-şi mâna pe Băsescu pentru JFK.
Iată cum a mai picat o legendă. Nu toţi sunt urmaşii lui Traian. În ciuda evidenţelor şi a evidenţei populaţiei, Elena Udrea continuă să afirme că micuţul terorist este şi el urmaş de-al Traian. Rezultat dintr-o relaţie aventuroasă avută într-un port oarecare.
PS. Tocmai am primit un e-mail: Puştiul este urmaţul lui Traian. În momentul în care s-a apropiat de preşedinte a strigat TATĂ!! Iata motivul pentru care sepepiştii l-au luat pe sus şi l-au introdus în programul de protecţie a martorilor.
E-mail-ul este semnat cu psudonimul GAINĂ NU COCOŞ.
Dacă dăm crezare sursei GĂINĂ NU COCOŞ, legenda merge mai departe.

Niciun comentariu:

ROMANE, FII MAI NEAMT!