vineri, 2 octombrie 2009

Primăria Iepureşti a fost transformată în ring de box

Plecarea de la guvernare a PSD-ului încinge tărâţa în căpăţânile pătrate ale unora ce se cred mici dumnezei.
Primarul comunei Iepureşti Gheorghe Păunescu s-a încăierat cu viceprimarul Dumitru Crăciun. Miza scandalului constituind-o postul de viceprimar, pe care Gheorghe Păunescu vrea să i-l ofere cadou nepotului său.
Vineri, 02. oct. 2008, când Dumitru Crăciun s-a întors la primărie, i s-a interzis să intre în sediu de către primar şi gaşca lui. Schimbul de replici a degenerat într-un scandal. Primarul şi haidamacii lui l-au luat la pumni şi picioare în cur pe viceprimar şi l-au aruncat în stradă, unde au intervenit sătenii şi i-au despărţit.
Atitudinea primarului Păunescu nu este de mirare. Comuna este deja sub controlul clanului Păunescu. Fiul cel mic al primarului a fost numit director la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, deşi, după ştiinţa mea, individul, poreclit "Pokemon", nu avea ce căuta în această funcţie din pricină de Intelligence Quotient (IQ), unde şi-a făcut de cap, trimiţând controale pe capul adversarilor politici. Acum loaza a rămas fară slujbă şi plânge pe umărul tăticului. Mă mir că tac-xu nu-i oferă scaunul de viceprimar, că la cât de fraier este, numai în familie se acceptă deficienţele la vedere.
În perioada alegerilor, comuna Iepureşti a mai fost teatrul unor confruntări între membrii şi simpatizanţii PSD şi PDL, de la care, firesc, nu puteau să lipsească papagalii primarului, adică cei doi fii. Şi atunci, ca şi acum, Gheorghe Păunescu a declarat că nu s-a întâmplat nimic deosebit, alţii fiind de vină. În cazul prezentat, viceprimarul Dumitru Crăciun.
"Noi până la acestă oră nu ne-am bătut. El a spart geamurile cu pumnii", a precizat primarul din Iepureşti, Gheorghe Păunescu, pentru Realitatea TV.


REALITATEA.NET - Primarul şi viceprimarul din comuna Iepureşti s-au bătut

Niciun comentariu:

ROMANE, FII MAI NEAMT!