joi, 1 octombrie 2009

Becali, pac,-pac, a părăsit centrul oraşului Enschede

Aflat în localitatea ENSCHEDE (Olanda) pentru a asista la mediul Stelei cu echipa F.C. Twente, Gigi Becali a făcut pe măscăricul la o terasă. A dat telefoane, a glumit, a controlat fotbaliştii la sacoşă să vadă ce au cumpărat...
La un moment dat, la masa steliştilor, unde trona Becali ca la el în barul din Pipera, au venit câţiva poliţişti comunitari, care, cu eleganţă, i-au explicat că ar fi bine să părăsească centrul oraşului.
Poliţiştii olandezi ştiua că Becali este contestat de fanii echipei Steaua. Prin preajmă deja se strânsese câţiva contestatari. Pentru a nu degenera protestul în vreun scandal, poliţiştii au preferat să-l uşuiască, elegant, pe Becali şi să-i lase pe protestatari să-şi facă numărul.
O poliţistă i-a exprilcat traducătorului, în engleză, că Becali nu este agreat în oraş, dat fiind faptul că este contestat de fani. Ăia, a zis Becali, nu sunt fanii Stelei. Afirmaţia sa nu a fost luată în serios. Ca atare, Becali şi-a luat tălpăşiţa.
Ei, să se fi aflat el la terasa unui bar din Bucureşti şi să fi venit vreun gabor la el să-l ia la ture, mammăăăăă ce era la gura oierului la adresa zdrenţei de poliţist. Nu ar fi o idee rea să i se pună interdicţie oiţei parlamentare în centrul Bucureştiului până învaţă să se comporte civilizat.
În Olanda e mai greu să faci ca trenul, sau ca maimuţa, în public. Orice atitudine deplasată îţi aduce pe mâini nişte brăţari cu cheiţă. Pac, pac!

Un comentariu:

stan spunea...

mdaaaa. daca e adevarat e foarte tare .

ROMANE, FII MAI NEAMT!